O projektu 

Projektom se želi riješiti problem nedovoljne zastupljenosti stručne prakse u studijskim programima posebno na preddiplomskoj razini Filozofskog fakulteta u Rijeci što rezultira nedostatnim kompetencijama studenata prilikom uključivanja na tržište rada. Ciljevi projekta uključuju (i) unapređivanje postojećih i razvijanje novih modela provedbe stručne prakse studenata Filozofskog fakulteta u Rijeci i kroz osmišljavanje ishoda učenja, organizaciju i provedbu stručne prakse studenata Filozofskog fakulteta u Rijeci. Ciljne skupine uključuju studente svih godina, nastavno i nenastavno osoblje, Filozofski fakultet u Rijeci kao Prijavitelja, kao i sve partnerske organizacije.

Kroz partnerstvo s Turističkom zajednicom grada Rijeke uspostavit će se novi model prakse za studente svih odsjeka kroz razvoj kompetencija u turističkom sektoru kao i zaštite okoliša u širem smislu. U ovom projektu sudjelovat ćemo  kao mentori studentima koji će odrađivati praksu u Turističkoj zajednici grada Rijeke posebno u Turističkom informativnom centru i Info punktu Trsatski kaštel.

Cilj aktivnosti

Riješiti problem nedovoljne zastupljenosti stručne prakse u studijskim programima posebno na preddiplomskoj razini Filozofskog fakulteta u Rijeci što rezultira nedostatnim kompetencijama studenata prilikom uključivanja na tržište rada.

 

Nositelji aktivnosti i partneri

TZGR, Filozofski fakultet Rijeka i ostali partneri